emzzanss

Jobb

Kategori: Allmänt

Jag har varit lite sjuk och inte kunnat skriva något på ett tag. Nu hinner jag egentligen inte heller skriva så mycket. Men ett litet inlägg hinner jag nog med.

Jag ska snart åka och jobba. Just nu är jag inte så jätte sugen på det, men jag måste ju få in lite pengar. Jag ska börja jobba kl 12. Så det är 1 timme kvar. Sen kommer jag inte att komma hem igen förren kl 5-6 imorgonbitti.
 Lite dum var jag nog också när dom ringde och frågade om jag ville börja jobba halv 6 imorgon på kvällen. Då sa jag att jag kunde det!! Jag som egentligen skulle börja kl 12, imorgon. Alltså på kvällen, inte på dagen.  Då måste jag jobba typ 6 timmar mer. Så att jag sammanlagt jobbar 10 timmar imorgon.
Oj vad trött jag kommer att vara på söndag! Det får nog bli en liten vilodag.

Min mobil  är elt trasig nu. Den går inte ens att slå på. Nu har jag istället lånat min brors gamla mobil. Ska nfå ha den tills jag har köpt en ny mobil, som jag har tänkt att göra till veckan. Om jag hinner och orkar.
Men det måste jag iallafall fixa så snart som möjlig!!

Sen så såg jag att mina skor från H&M har kommit. Det är mamma som har beställt dom åt mig så dom är hemma hos henne. Jag ska försöka åka förbi och hämta dom imorgon innan jag börjar jobba. om jag har ork till det. Annars får jag ta det till veckan när jag ska försöka fixa en ny mobil.

Nu måste jag skynda mig så att jag inte kommer försent till jobbet.



Puss o Kram